sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăȘTIRIGrasu XXL şi Guess Who au lansat „În labirint“, primul album în...

Grasu XXL şi Guess Who au lansat „În labirint“, primul album în colaborare

Okapi Sound & Universal Music România prezintă astăzi, 12 septembrie, primul album lansat în colaborare de către Grasu XXL x Guess Who – „În Labirint”.

După ce au extras de pe „În labirint“ primele două piese, „Pentru un gram de atenție” si „Doamne ajută!”, lansat cu primul videoclip de pe album, Grasu XXL și Guess Who lansează pe toate platformele de streaming și download întregul album format din 12 track-uri noi.

Încă din ziua lansării, single-ul „Doamne ajută!” a intrat in Trending YouTube si s-a menținut în top 5, chiar și acum, la o săptămână după lansare. Pe lângă cele două single-uri lansate, pe album mai sunt incluse 10 piese, dintre care o colaborare cu Feli pentru piesa „Spune-mi tot”. Întregul album a fost mixat de către Grasu XXL la Okapi Sound Studio.

În curând, albumul va putea fi precomandat în format fizic (CD) de pe getmusic.ro. Materialul va fi disponibil și în alte două formate fizice, ediții limitate.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.