Grasu XXL: „Stau la studio pentru că muzică și pentru că iarbă“

Invitat să cânte live miercuri dimineața în matinalul Kiss FM, Grasu XXL a fost intervievat de Mihai Găinușă și Codruț Kegheș, care au aflat cu ce se ocupă artistul în timpul liber.

grasu xxl live kiss fm iarba

După emisiune, rapperul a povestit, într-un interviu acordat kissfm.ro, și ce a primit cadou de la un fan. Artistul le-a povestit realizatorilor Kiss FM că nu are proiecte noi în acest an. „Fac ce fac și stau la studio. Pentru că muzică și pentru că iarbă”, a declarat rapperul.

După ce Mihai Găinușă a citit o declarație mai veche a rapperului, în care acesta povestea că are o viață personală foarte plictisitoare, nefăcând decât să se uite la filme și să fumeze, invitatul a ajuns la concluzia că răspunsul dat în urmă cu doi ani rămâne valabil.

Grasu XXL a mai declarat la Kiss FM că este o fire romantică. „Romantismul e undeva înăuntrul meu. E o stare”, a afirmat acesta.

Ulterior, într-un interviu acordat kissfm.ro, invitatul a povestit și despre cadoul neobișnuit primit recent de la un fan. „Sunt mulți care vin și îmi spun că vor să fumeze cu mine. Dar ieri am comandat ceva de mâncare și a venit un puști, mi-a dat mâncarea, mi-a dat chitanța și înăuntru era niște ‘tablă’ din aia. M-am uitat la el și am zis: ‘Ia-o înapoi, că nu-mi trebuie’. ‘Nu, ține-o tu’. ‘Băi, ești polițist, ești milițian?’. ‘Nu, frate, lasă, că e cadou de la mine’. Şi a plecat. Deci aia mi s-a părut foarte ciudată. Toată casa a vorbit după aceea”, a relatat el.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here