Grimus va cânta în deschiderea concertului Deep Purple de la Sala Palatului

Trupa Grimus va cânta în deschiderea concertului pe care Deep Purple îl va susţine pe 20 februarie la Sala Polivalentă.

grimusDeşi au stiluri muzicale diferite, reprezentanţii Deep Purple au fost încântanţi de performanţele clujenilor, aceasta fiind prima opţiune pentru openingul de la Bucureşti. Concertul Deep Purple este inclus în turneul de promovare a albumului Now What? şi este prezentat de Ciuc Premium, biletele rămase disponibile fiind tot mai puţine după ce noi categorii au fost declarate sold-out.

După show-ul susţinut în urmă cu doar câteva săptămâni în India, la festivalul Saarang, alături de cei de la The Architects, Grimus bifează o nouă performanţă, fiind aleasă pentru a cânta în deschiderea concertului Deep Purple ce va avea loc la Bucureşti în mai puţin de o lună. Alegerea a fost făcută de către reprezentanţii trupei britanice, plăcut impresionanţi de reuşitele trupei româneşti, unul dintre puţinele nume autohtone care au reuşit să se facă auzite şi dincolo de graniţele ţării. „Este o surpriză şi o onoare deopotrivă să fim aleşi să cântăm pe aceeaşi scenă cu o adevărată legendă. Chiar dacă stilul nostru este uşor diferit, nu putem decât să ne bucurăm la gândul că muzica noastră este atât de apreciată. Credem că energia din show-urile live este un limbaj universal până la urmă, iar faptul că o trupă ca Deep Purple ne-a ales să cântăm pe aceeaşi scenă este o dovadă în plus a acestui lucru. Venim la Bucureşti cu inima deschisă pentru a cunoaşte un public nou şi nişte artişti pe care îi admiram” a declarat Vali Rauca, chitaristul trupei Grimus.

Grimus este trupa românească cu cele mai multe prezenţe la festivaluri internaţionale în ultimii doi ani. După ce în vara lui 2012 au bifat apariţii la Sziget Festival (Ungaria), EXIT Festival (Serbia), Rock for People (Cehia) şi Ba€™estfest, 2013 a debutat pentru clujeni cu o prestaţie la Eurosonic (cel mai mare festival de show case din Europa) şi a continuat cu Arezzo Wave Festival (Italia) şi Waves Vienna Festival (Austria). Prestaţiile live impecabile au fost un avantaj în plus, aducându-le celor şase membri şansa de a cânta în deschiderea concertelor unor artişti precum Red Hot Chili Peppers, Hurts, Placebo sau Roxette.

Biletele pentru concertul din 20 februarie se apropie cu paşi repezi de epuizare. După ce în urmă cu două săptămâni două categorii erau deja sold-out, alte două au fost epuizate între timp rămânând disponibile tot mai puţine locuri în tribunele Sălii Polivalentă. De asemenea, fanii care vor să-şi vadă trupa preferată din zonele ce oferă acces în picioare, ar trebui să se grăbească, mai puţin de un un sfert din biletele puse în vânzare în categoriile Golden Ring şi Acces General rămânând disponibile.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here