Grupul AC/DC a terminat înregistrările la cel de-al 16-lea album

Grupul australian AC/DC a terminat înregistrările la cel de-al 16-lea album, primul fără chitaristul Malcolm Young, care lipsește din cauza unor probleme de sănătate. Solistul Brian Johnson ar fi propus ca albumul să se numească ”Man Down”, în semn de omagiu adus vechiului lor coleg, scrie metronews.fr.

acdc album 16

Într-un interviu acordat postului de radio Team Rock, Brian Johnson (66 de ani) a anunțat că albumul care îi succede lui ‘Black Ice’, lansat în 2008 și vândut în peste 7 milioane de exemplare în toată lumea, ar urma să apară la sfârșitul acestui an. ‘Am terminat albumul. Avem cântece foarte bune și sunt extrem de nerăbdător să îl lansăm’, a spus muzicianul.

Este primul album al grupului după problemele de sănătate ale chitaristului Malcolm Young, care a plecat de lângă colegii lui pe durată nedeterminată în luna aprilie. ‘Evident că ne lipsește. Este un luptător. Acum este la spital, dar luptă. Îi ținem pumnii să se însănătoșească și să fie din nou în putere’, a spus Brian Johnson.

Înregistrat la Vancouver, al 16-lea album de studio al formației s-ar putea numi ‘Man Down’, cu referire la situația chitaristului grupului. ‘A fost ideea mea. Are poate o conotație ușor negativă, dar vine din inimă. Îmi place’, a mai spus Johnson. Malcolm Young a fost înlocuit de nepotul lui, Stevie Young. ‘A fost magnific’, arată Brian Johnson, deși recunoaște că absența fondatorului grupului nu a fost ușor de gestionat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here