Guess Who, optimist la 25 de ani de la Revoluție: „Cred că se vor întâmpla lucruri bune“

Sergiu și Andrei l-au invitat marți, 16 decembrie, pe Guess Who la matinalul Kiss FM. Rapperul a cântat hitul ‘Locul potrivit’, le-a dezvăluit fanilor că va lansa un nou album și le-a împărtășit amintirile sale despre evenimentele din decembrie 1989.

Guess Who la KISS FMRapperul a povestit că avea doar trei ani în 1989, dar a mărturisit că are o amintire din zilele revoluției. „În ciuda faptului că aveam trei ani, îmi aduc aminte. Am o imagine impregnată în cap și n-o s-o uit niciodată, cu un tab. Trecea prin fața blocului meu și se ducea, bănuiesc, spre Universitate. Eu stau în Tineretului, la Palatul Copiilor. Mă ținea maică-mea la geam și am văzut un tab”, și-a amintit invitatul. Guess Who a relatat că părinții l-au dus la bunica acestuia, în afara Bucureștiului, cât timp pe străzile Capitalei s-a dezlănțuit violența.

Artistul le-a dezvăluit fanilor cum a compus piesa ‘Locul potrivit’, pe care a cântat-o apoi live la Kiss FM. „Am găsit piesa originală, fragmentul de la început și mi-a venit imediat ideea să fac o antiteză a piesei originale. Aveam melodia de vreun an și ceva gata. Mi-am dorit foarte mult să ajungă la radio. N-am vrut să-i dau drumul pe internet și am zis că melodia asta trebuie să ajungă la radio într-o zi. A fost difuzată prima oară la Kiss FM”, a mai spus artistul.

„Crezi că lucrurile se duc înspre bine?”, l-a întrebat Andrei. „E cazul să se mai întâmple și lucruri bune și cred că se vor întâmpla”, a răspuns invitatul.

Guess Who i-a anunțat pe fani că va scoate un nou album la primăvară. „Vreau să cred că muzica mea are un mesaj, și nu neapărat social”, a declarat acesta la Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here