Gwen Stefani a născut un băieţel

Cântăreaţa Gwen Stefani a născut, vineri, un băieţel, care a primit numele Apollo Bowie Flynn, acesta fiind cel de-al treilea copil al artistei care este căsătorită cu muzicianul Gavin Rossdale.

Gwen Stefani“Bine ai venit, Apollo Bowie Flynn Rossdale, 28/2/14”, a scris Gavin Rossdale, sâmbătă, pe platforma Twitter. El a precizat că Bowie şi Flynn sunt numele de fată ale mamei sale şi ale mamei cântăreţei Gwen Stefani, informează people.com.

Gwen Stefani a păstrat o discreţie maximă în privinţa sarcinii, dezvăluind abia în luna ianuarie sexul bebeluşului. “E băiat. E minunat să fii mamă, dar nu este tocmai cum te aşteptai să fie, e un proces treptat. La început, viaţa e la fel, dar pe măsură ce copiii încep să crească, viaţa ţi se schimbă. Când ai o familie, lucrul acesta te face să pătrunzi mai mult în lumea adultă”, a spus atunci Gwen Stefani.

Cântăreaţa mai are doi copii cu soţul ei, muzicianul britanic Gavin Rossdale, cu care s-a căsătorit în 2002: Kingston, în vârstă de şapte ani, şi o fetiţă, Zuma, în vârstă de cinci ani.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here