Gwen Stefani va face parte din juriul emisiunii „The Voice“ din SUA

Cântăreaţa Gwen Stefani va participa la emisiunea “The Voice” produsă de postul de televiziune american NBC, în calitate de membru în juriul celui de-al şaptelea sezon al show-ului, ale cărui filmări vor începe în luna iunie.

Gwen-Stefani-the voice usa

Gwen Stefani, în vârstă de 44 de ani, o va înlocui pe Christina Aguilera, care, în februarie, a anunţat că este însărcinată cu al doilea copil, informează Mediafax.

Surse din apropierea artistei au precizat că aceasta a semnat un contract doar pentru un sezon, însă un purtător de cuvânt de la NBC a comentat la începutul săptămânii: “Noi nu am luat nicio decizie deocamdată”.

De asemenea, cântăreţul Pharrell Williams, în vârstă de 40 de ani, se va alătura juriului acestui concurs de talente muzicale şi îl va înlocui pe Cee Lo Green, care a părăsit emisiunea pentru alte proiecte pe care le organizează în colaborare cu NBC, un post TV deţinut de Comcast Corp.

Astfel, Pharrell Williams şi Gwen Stefani vor completa juriul celui de-al şaptelea sezon al emisiunii “The Voice”, din care mai fac parte cântăreţul de muzică country Blake Shelton şi solistul trupei Maroon 5, Adam Levine.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here