Gwyneth Paltrow şi Chris Martin s-ar putea împăca

Actriţa Gwyneth Paltrow şi cântăreţul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care, în luna martie, şi-au anunţat despărţirea, după 10 ani de căsnicie, nu exclud ideea împăcării, după ce recent au petrecut mai mult timp împreună, alături de familie şi prieteni.

gwyneth-paltrow-chris-martin-23062014“Nu au luat încă nicio decizie concretă de a fi din nou împreună, dar este o posibilitate. Au descoperit că lucrurile pot merge din nou bine între ei, ca la începutul relaţiei. Se înţeleg într-adevăr foarte bine”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru revista People, conform contactmusic.com.

Actriţa, în vârstă de 41 de ani, şi solistul trupei Coldplay, în vârstă de 37 de ani, încă locuiesc împreună în aceeaşi casă din California, deoarece au dorit ca separarea dintre ei să fie cât mai uşoară pentru cei doi copii ai lor: Apple, în vârstă de zece ani, şi Moses, în vârstă de opt ani.

“Cei doi adoră să petreacă timpul împreună, cu şi fără copii. Ea (Paltrow, n.r.) nu a dorit să pună punct căsniciei. Chris a fost un tată grozav, iar acest lucru a menţinut pasiunea în viaţă. Se iubesc, iar, dacă romantismul va reveni în viaţa lor, vor merge până la capăt, dacă vor hotărî că este cel mai bun lucru pentru ei”, a precizat aceeaşi sursă.

În presă au apărut recent speculaţii că Gwyneth Paltrow şi Chris Martin ar fi din nou împreună, după ce au fost surprinşi în timpul unei cine romantice, în California, la începutul lunii iunie. Cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, şi-au anunţat despărţirea într-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane, goop.com.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here