Halo, revelația muzicii k-pop, concertează în România pe 3 martie 2018

Iubitorii muzicii k-pop au un nou motiv de bucurie: Halo, revelația muzicii k-pop, concertează în premieră în România. Primăvara nu începe cu Holograf ci cu Halo: pe 3 martie 2018, de la orele 19:00, Palatul Național al Copiilor va fi gazda unui concert memorabil, susținut de cea mai în vogă formație de kpop a momentului.

Halo

Formația HALO (Hexagon of Absolute Light and Organization) a luat ființă în anul 2014, avându-i în componență pe: Dino (Jo Sungho), In Haeng (Lee In Haeng), Ooon (Jung Younghoon), Jae Yong (Kim Jae Yong), Hee Cheon (Kim Hee Cheon) și Yoon Dong (Kim Yoon Dong). Aventura muzicală a formației a fost una foarte bogată, astfel în numai 3 ani de existență băieții au lansat mai multe materiale discografice: „38℃”, „Hello Halo”, „Surprise”, „Grow-Up”, „Young Love”, „ Happy Day”, „Here I Am”. Prestații scenice au impresionat publicul prin dinamism și frumusețea dansului care completează excelent universul muzical al celor 6 băieți. Este cu siguranță una dintre formațiile pe care niciun iubitor al muzicii kpop nu are voie s-o rateze.

Membrii formației așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu fanii muzicii kpop din România și au un mesaj pentru fanii români.

Pentru acest eveniment vor fi disponibile următoarele categorii de bilete:
Categoria I – VIP – 300 Lei – fotografie cu trupa și hi-touch;
Categoria II – Poster sign – 150 Lei – poster semnat de membrii trupei;
Categoria III – Acces general – 100 Lei.

Biletele vor putea fi achiziționate începând cu data de 25 septembrie 2017, de la orele 14:00, în exclusivitate pe kpop-music.ro

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here