Holograf lansează un nou album pe 14 noiembrie și dedică o piesă DNA-ului

Dan Bittman, Edi Petroșel și Iulian Vrabete, trei dintre membrii Holograf, au fost luni, 20 aprilie, invitați la Magic Start, matinalul cu cea mai multă muzică de la Mafic FM, realizat de Liana Stanciu și Raul Brebu.

Holograf la Magic FM

Invitații au anunțat lansarea unui nou album pe 14 noiembrie, la Sala Polivalentă, primul single de pe noua apariție discografică fiind De câte ori să te iubesc. Artiștii au declarat că nu au găsit încă un nume pentru album. „Pe album vom face niște bonusuri. O să refacem niște piese mai vechi. Una ne-am gândit s-o dedicăm DNA-ului și se cheamă Mafia”, a dezvăluit Edi Petroșel.

Bittman a respins bârfele apărute după lansarea piesei ‘Și îngerii au demonii lor’ împreună cu trupa Kazibo, legate de o eventuală despărțire de Holograf. „Numai România este țara zvonurilor și a zvoneurilor. Mi-au plăcut foarte mult și piesa, și băieții ăștia doi și de fapt am fost legat și dus cu forța în studioul lor”, a spus Bittman.

Liana și Raul au folosit ocazia pentru a-i întreba pe membrii trupei Holograf ce părere au despre acuzele legate de asemănările între cântecul ‘Inimi desenate’ compus de Kazibo și interpretat de Delia și piesa ‘Right Now’ a Jeanettei Biedermann. „Nu putem vorbi de plagiat în sensul juridic. Ceva plagiat în sensul moral, sunt anumite… de la strofă, refren…”, a admis Petroșel. „Sincer, da, sunt asemănări. Acuma, nu știu, fiecare cu nervii lui”, a comentat și Bittman.

„Ce mănâncă domnul Bittman de arată așa?”, s-au interesat Liana Stanciu și Raul Brebu, realizatorii matinalului Magic Start. „Mănâncă prost, îți spun eu. În loc să mănânce ce trebuie…”, a râs invitatul.

Edi Petroșel le-a dezvăluit porecla pe care colegii de trupă i-au dat-o lui Bittman. „Când suntem doar între noi, îi spunem ‘Reproducătorul’”, a spus el, în direct la Magic FM. Până la finalul emisiunii, Petroșel i-a mai găsit o poreclă solistului: „O să-i spunem ‘Xerox’”, a râs acesta.

Invitații au praticipat la rubrica Bătălia Hiturilor, una dintre piese fiind ‘N-am iubit pe nimeni așa cum te-am iubit pe tine’. „Cine e ea, pe care n-ai iubit-o?” a întrebat Raul Brebu. „Ar fi coadă mai mare ca la cimitirul Zăvorancei dacă ți-aș spune cine e ea” a răspuns Bittman. „E o piesă autobiografică. De fapt, titlul era: ‘Și n-am iubit pe nimeni așa cum m-am iubit pe mine’”, au glumit colegii artistului.

Dan Bittman și-a adus aminte și de vremurile când trupa cânta cu agrafe în păr. „Când am plecat în Coreea de Nord, ne-au pus să ne aranjăm părul cu agrafe și cu zahăr cu apă să nu se vadă în avion, că era delegația României, erau persoane importante. Ne-am dat jos și i-au văzut pe regediști ai noștri au zis: Dom’le, dar îi avem și noi pe băieții noștri, hai să-i despletim! Și ne-au pus să ne despletim” a povestit solistul vocal, care aniversează anul acesta 30 de ani de Holograf. „A fost o viață frumoasă. 30 de ani, o viață de om… Aș vrea să se repete totul, s-o luăm de la început”, a adăugat el la Magic FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here