Holograf pregătește o nouă melodie, care va fi lansată de Dragobete

Dan Bittman a vorbit vineri, 23 ianuarie, în direct la Rock FM despre noua piesă ‘Şi îngerii au demonii lor’, lansată cu o zi înainte de a fi invitat la radio. Artistul i-a dezvăluit lui Cristian Hrubaru și care sunt planurile sale alături de Holograf, trupă care le va oferi fanilor un nou single de Dragobete.

Dan Bittman„Dacă nu erau niște băieți tineri care să fie mai deștepți ca mine, nu se ajungea aici. Băieții de la Kazibo, Alex Pelin și Ovidiu Baciu, doi băieți tineri care s-au gândit și ei că, după atâta dulcegăraie pe posturile noastre, e timpul să încerce să readucă puțin în atenție și muzica rock. Și au zis: ‘Băi, băiete, noi la tine ne-am gândit vreo jumătate de an, un an’”, a povestit Bittman la Rock FM.

„M-au luat în studio, am băut o vodcă și am zis: ‘Dacă vreți să vedeți dacă pot să o cânt, hai s-o cântăm’. Varianta pe care o auzi tu acum, este exact varianta care s-a tras în noaptea aceea”, a continuat el.

„Mi-a plăcut și ideea de a nu mai lăsa să se caște o prăpastie între generații. Îmi place să lucrez cu tinerii și am zis: ‘Hai, băieți, să facem treabă’”, spune Bittman.

Artistul are planuri și cu Holograf în perioada următoare, declarând că pregătește cu trupa o nouă piesă de Dragobete.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here