vineri, iulie 19, 2024
AcasăȘTIRIHolograf va susține în noiembrie două concerte la Sala Palatului

Holograf va susține în noiembrie două concerte la Sala Palatului

Holograf revine pe scena Sălii Palatului în noiembrie, în zilele de 25 și 26, pentru a susține două concerte. Cu această ocazie, publicul va putea să asculte cele mai îndrăgite piese ale formației.

trupa holograf

Deși sfârșitul anului 2012 a fost unul problematic, mai multe concerte fiind amânate din cauza problemelor legate de vocea lui Dan Bitman, acum că artistul și-a revenit, trupa Holograf vrea să recupereze perioada de stagnare.

Din martie, trupa Holograf a lansat două videoclipuri noi, ce promovează piesele „Dacă noi ne iubim“ și „Roua dimineții“, extrase de pe albumul „Love Affair“, lansat în ianuarie 2012.

Ultima apariție a trupei a avut loc la Media Music Awards 2013, unde a primit „Premiul de excelență“. Trupa a difuzat în premieră videoclipul piesei „Roua dimineții“, care include secvențe din filmul „Ultimul zburător“, regizat de Ovidiu Georgescu.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.