Horia Brenciu a găsit imn pentru emisiunea „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“

Audiţiile cu juriul pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, le-au rezervat celor trei juraţi, diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică o mulţime de surprize.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_120714_XF4 auditii_0400

Chiar când credeau că nimic nu îi mai poate surprinde, în faţa lor şi-a făcut apariţia un rapper de 32 de ani din Republica Moldova. De la atitudine şi până la genul muzical adoptat, nimic nu prevestea versurile melodiei alese de acesta – mai exact descrierea procesului de „producere” şi servire a mămăligii.

Horia Brenciu i-a spus imediat concurentului: „Îi dau acum un telefon lui Scărlătescu şi ii zic: Băi, am un imn pentru emisiunea “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Ăsta trebuie să fie imnul, Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea, cântând ‘Mămăligă’”.

Şi rock-starul Bănică a fost plăcut surprins de reprezentaţia concurentului: „Voi, moldovenii de peste Prut aveţi acest haz specific, epic, aveţi poveşti, dar asta cu mămăliga…n-am mai auzit aşa ceva. Bravo! Original, bine de tot!”, i-a spus el.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here