Horia Brenciu are o colecţie impresionantă de veste

Showman-ul Horia Brenciu trăieşte la intensitate maximă fiecare reprezentaţie pe scena X Factor, super show ce va debuta vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1, iar fiecare apariţie a sa în cadrul concursului este gândită în cele mai mici detalii alături de echipa de stilişti a emisiunii.

Horia BrenciuPasionat, printre altele, şi de styling, artistul şi-a pus la dispoziţie o mulţime de obiecte de suflet din garderoba personală, adunate de-a lungul timpului din locurile în care a călătorit.

De la colecţia impresionantă de butoni, la cea de veste sau curele dintre cele mai hazlii, Horia şi-a mutat dressingul în cabina lui de la X Factor. Dacă pasiunea pentru butoni a moştenit-o de la tatăl său, “predispoziţia” pentru veste a urmat firesc şi a adunat în garderoba sa zeci de exemplare, care mai de care mai interesante. “Nu ştiu dacă am reuşit ca la toate vestimentaţiile său fiu original, dar la câteva dintre ele chiar am primit felicitări din partea Deliei. Şi Ştefan m-a privit curios, câteodată…cred că tot de la vestă”, a glumit showmanul.

“Înainte de a începe X Factor vroiam să port ceva care să îmi dea libertate de mişcare, să fie în ton cu o emisiune de prime time şi în acelaşi timp să se potrivească şi cu felul meu de a fi. Vesta mi s-a părut cel mai bun accesoriu. Nu sunt nici primul şi nici ultimul care abordează acest tip de îmbrăcăminte, numai că eu am adus şi o poveste la fiecare dintre ele. De unde şi vorba: ‘vesta bună se cunoaşte de la Brenciu’. Aşadar, pe 19 septembrie va fi o invaztie de veşti bune, haine de calitate, zâmbete, lacrimi, muzică, voci superbe, fenomene, întâmplări incredibile, pe scurt, spectacolul X Factor, aşa cum l-aţi mai văzut niciodată”, a adăugat juratul.

Despre concurenţii de la X Factor, showmanul Horia spune: “mă comport cu ei ca şi când ar fi copiii mei. Ce aşteaptă spectatorii mei de la mine, asta le cer şi eu concurenţilor de la X Factor. Să facă lumea să aplaude, să emoţioneze publicul, să nu lase indiferent pe nimeni, pe scurt… să facă spectacol. Funcţionează acelaşi principiu.”

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here