Horia Brenciu: „Eu am vrut să îţi dau un sfat, iar tu mă cerţi?“

Cele zece zile de audiţii cu juriul „X Factor” au adus în faţa divei Delia, a showmanului Brenciu şi a rockstarului Bănică sute de concurenţi dornici să demonstreze că sunt purtători de factor x.

horia brenciu Copyright_Mihai Stetcu_Antena 1_030614_XF 4_0910

Călătoria prin ţară a caravanei X Factor a fost presărată cu numeroase momente haioase, cu situaţii deosebite şi cu poveşti de viaţă senzaţionale. Echipa a întâlnit oameni cu totul şi cu totul speciali, care au crezut în visul lor, oameni talentaţi, curajoşi, care au venit să demonstreze că au muzica în sânge. La fiecare oprire a caravanei, distracţia a fost la cote maxime, însă audiţiile au adus şi clipe de emoţie sau momente mai tensionate.

Un astfel de moment a fost şi în timpul reprezentaţiei lui Cosmin Gabor, un tânăr de 29 de ani, din Cluj, care a reuşit să îl supere pe Horia Brenciu. Cosmin a ales o melodie a Mihaelei Runceanu, dar pe care a interpretat-o într-o manieră nu tocmai pe placul juraţilor.

Showmanul Brenciu a vrut să îi dea un sfat, însă concurentul nici nu a vrut să audă de aşa ceva. L-a întrerupt de nenumărate ori pe juratul „X Factor” şi nu a vrut să accepte nicio remarcă.

„Eu am vrut să îţi dau un sfat, iar tu mă cerţi? Dacă te încăpăţânezi să crezi că eşti cel mai talentat om de pe pământ, n-o să se întâmple asta”, i-a mai spus juratul „X Factor”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here