Horia Brenciu face Revelionul la Palatul Parlamentului

Anul acesta, de sărbători, juratul “X Factor” are programul foarte bine stabilit. A doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, Horia Brenciu, alături de Delia şi de Bănică vor fi alături de telespectatori, în direct, din studiourile “X Factor”, acolo unde are loc marea finală a supershow-ului, pentru ca la trecerea dintre ani, Horia să le fie alături românilor care optează pentru un Revelion à la Hollywood, la Palatul Parlamentului.

horia brenciu Copyright_Mihai Stetcu_Antena 1_030614_XF 4_1103

Spectacol absolut al rafinamentului, strălucirii şi eleganţei, aceasta poate fi definiţia „par excellence” a Hollywoodului, Galele Filmului! Istoria acestor splendide gale, în cadrul căreia se adună an de an răsfăţaţii lumii cinematografice, a început în 1929 şi continuă şi astăzi.

Galele Filmului au oferit de-a lungul timpului momente de neuitat, discursuri excentrice, glume devenite celebre, incidente comice, dar şi câştigători cu totul neaşteptaţi!
Aceasta este atmosfera pe care organizatorii vor încerca să o recreeze alături de invitaţii lor, la cea mai spectaculoasă petrecere de Revelion din acest an, găzduită de Palatul Parlamentului, având o tematică incitantă: Hollywoodului, Galele Filmului.

Pentru o noapte, doritorii sunt invitaţi să fie asemenea starurilor care păşesc an de an pe covorul roşu, într-un eveniment de ţinută, începând cu dress-code-ul indicat: ţinuta Black-tie, meniul ales, spectacolul oferit de artişti consacraţi, un senzaţional foc de artificii, dar şi multe alte surprize pregătite de organizatori.

Citeste si despre:

SAGA Festival prezintă SAGA Rave Plane - o scenă în avion cu petreceri exclusiviste
Biletele de o zi la Untold - sold out în prima etapă de vânzare
N-ai sa crezi ce videoclipuri scoate Richard Stan dintr-un simplu garaj
Connect-R și-a lansat cartea „Din livada cu nuci”, în cadrul Bookfest de la Romexpo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here