Horia Brenciu, invitat acasă de una dintre concurentele „X Factor“

Atunci când decizi să participi la un show de mare anvergură, cum este X Factor, trebuie să ţii cont de toate detaliile, pentru că juraţii punctează tot.

Brenciu Rade la X Factor

De la apariţie, la prezenţă scenică, talent sau carismă, toate sunt importante pentru ei, pentru ca la finalul spectacolului căutării, marele premiu să meargă către un artist complet, care să îşi poată construi o carieră în domeniu. Diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i încuraja pe concurenţi să aibă o prestaţie cât mai bună pe scena super show-ului.

Iar de cele mai multe ori, emoţii nu au doar cei veniţi în faţa juriului, ci chiar exigenţii juraţi, care ajung să fie puşi în faţa unor situaţii fără precedent. A păţit-o chiar Horia Brenciu, în episodul difuzat mâine, 10 octombrie, de la 20:30, la Antena 1, când o tânără i-a făcut o propunere…de zile mari.

Cătălina s-a prezentat în faţa juriului după un moment în care o altă tânără adusese pe scenă un întreg arsenal de animale de pluş, aşa că Horia a întrebat-o şi pe ea dacă nu cumva are vreun animal. Răspunsul tinerei a stârnit hohote de râs în întreaga sala: „Ba da, am primit de curând o veveriţă. Horia, te astept la mine acasă să o vezi, că nu am adus-o cu mine!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here