Horia Brenciu, invitat special în juriul „Te cunosc de undeva“

Horia Brenciu vine, din 29 martie, la “Te cunosc de undeva”, unde va lua loc la masa juriului, în calitate de invitat special, alături de Monica Anghel, Pepe și Andrei Aradits.

Horia BrenciuCum l-au primit cei trei juraţi, spune chiar Horia Brenciu: “Exact aşa cum se primeşte un prieten întîrziat la o petrecere. Nu e uşor să fii printre vedete care deja au jumătate de sezon la activ. Mai mult decât atât, emisiunea este în sezonul al V-lea. Asta nu face deloc simplă prezenţa mea acolo. O nouă provocare înseamnă un nou test pentru mine! A fost prima mea întâlnire cu Orodici (Aradits, aşa se scrie). La prima filmare, în platou, mi-a zis că îi e frică de mine. În general, tuturor le e teamă de expansivitatea mea. I-am liniştit şi le-am zis că am venit aici că într-o vacanţă, nu la o luptă pe viaţă şi pe moarte… (râde) Abia aştept primele întâlniri cu juriul şi cu faimoşii concureţi”.

Şi, pentru că respectă acest show, pe care îl urmăreşte încă de la primul sezon, Horia Brenciu s-a gândit ca, în prima emisie, pe 29 martie, să nu vină cu mâna goală: “O să le ofer tuturor o surpriză… LIVE!”, mai spune artistul.

Revenirea lui Horia Brenciu, în această primăvară, în echipa Antenei 1, a fost salutată cu entuziasm de colegii săi din Trustul Intact. “De la maşinişti şi regizori de platou, de la directori de imagine şi până la vedetele postului, m-am trezit cu mesaje şi telefoane de genul “bine ai revenit” sau “când ai nevoie de mine mă găseşti aici” sau a€œchiar mi-era dor să te văd mai des. Pe scurt, au fost multe zâmbete şi mesaje din toate colţurile trustului. Primul pas a fost plăcut, dar nu sunt deloc omul care să se culce pe-o ureche… Tot ceea ce vreau este să muncesc şi să mă ridic dincolo de aşteptările tuturor, în special ale publicului”, spune Brenciu.

Această schimbare spectaculoasă în viaţa sa profesională este explicată tot de el: “Planetele, stelele… şi încă vreo 20 de motive au determinat această schimbare în viaţa mea profesională, la care se adaugă faptul că dorinţa celor de la Antena 1 de a lucra cu mine a fost mai mare. Voiam un partner, nu numai pentru postura de… jurat, dar şi pentru cariera mea de cântăreţ şi producător de spectacole şi aici am găsit această susţinere. În ultimă instanţă, viaţa mea profesională aparţine publicului român. Ei sunt beneficiarii a tot ceea ce am făcut, fac sau voi face pe micul ecran sau în sălile de spectacol. Asta am înţeles eu în 21 de ani de viaţă publică”.

Şi tot sâmbătă, 29 martie. la “Te cunosc de undeva!”, Delia îşi ia rămas bun de la juriu şi concurenţi şi îi predă ştafeta jurizării lui Brenciu, într-un mod original. Ea va mai face o transformare de senzaţie, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, unde o va întruchipa pe Loredana şi va cânta, alături de Doru Todorut, piesa “Lumea ta”. Delia a fost nevoită să renunţe, cu regret, la proiectul “Te cunosc de undeva”, din cauza programului foarte aglomerat căruia nu-i mai putea face faţă.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here