Horia Brenciu schimbă locaţia şi creşte distracţia cu un concert la Romexpo

După ce a făcut tradiţie concertând trei ani la rând la Sala Palatului, Horia Brenciu şi Orchestra lui trec la un alt nivel, mutând distracţia într-o altă locaţie, în care nu a avut curajul să concerteze niciun alt artist român până acum.

horia-brenciu-CC1K2349_res

Romexpo va fi locul care va găzdui show-ul lui Brenciu, iar 29 martie 2014 va fi data la care artistul va pune pe scenă un nou concept de spectacol, definit chiar de el: „Mai mult, mai nebun, mai spectaculos, mai tare ca niciodată“. Scena de mari dimensiuni, spectacolul fabulos de lumină, grafica, efectele pirotehnice şi sunetul vor veni în completarea playlistului nebun la care Horia Brenciu şi echipa lui lucrează intens.

„Romexpo ne permite să fim de 10 ori mai nebuni şi să oferim oamenilor o producţie cum nu s-a mai văzut în România. Când am aflat că locul în care vom concerta (Pavilionul Central, Romexpo) are o cupolă înaltă de 40 de metri, mi-au trecut prin minte zeci de idei. Vă daţi seama câte o să se întâmple acolo? Va fi un spectacol inedit şi diferit faţă de ce s-a întâmplat până acum. Pentru prima dată, fanii mei care vor dori să danseze, o vor putea face încă de la început într-un loc special amenajat pentru ei şi anume Golden Circle. Aici se va sta în picioare, zona fiind chiar lângă scenă, aşadar îmi va fi extrem de uşor să vă îmbrăţişez sau să vă invit la dans“, a spus Horia Brenciu.

O altă premieră care va avea loc pe 29 martie 2014 va fi concertul Julie Mayaya & Zaza Band, care va avea loc în deschiderea show-ului lui Brenciu. „Nu vreau să vă dezvălui nimic, deocamdată, despre invitaţi sau despre ceea ce o să cântăm în martie. Este exact ca şi cum aţi veni la un pom de Crăciun şi vă veţi deschide rând pe rând cadourile“, a încheiat artistul.

Biletele la concertul Horia Brenciu şi HB Orchestra, care va avea loc pe 29 martie 2014, la Romexpo, au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim, începând de pe 2 decembrie 2013.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here