Horia Brenciu se pregăteşte de un nou turneu naţional. Pe 5 noiembrie 2016 cântă la Sala Palatului din Bucureşti

Horia Brenciu revine în forță pe piața concertelor din România cu un turneu național în 11 orașe și un show la Sala Palatului. Horia Brenciu, artistul supranumit “omul-spectacol”, concertează pe 5 noiembrie la Sala Palatului, într-o impresionantă producție live, alături de instrumentiștii prestigioși care alcătuiesc HB Orchestra.

Horia Brenciu concert Bucuresti Sala Palatului

Artistul promite un concert unic, plin de hituri, piese noi şi momente surprinzătoare. „O lună nebună, o lună muzicală, o lună plină de bucurii! Începem turneul în forţă pe 6 octombrie, la Piatra Neamţ şi ne oprim pe 5 noiembrie, la Bucureşti! Toamna asta vom avea multe de cântat, mulţi prieteni de revăzut şi o groază de lume de îmbrăţişat pentru că acest turneu vine după o pauză de 3 ani. 3 ani în care am lansat un album, „40+”, în care am scris o mulţime de piese noi şi în care am construit momente muzicale speciale pentru fanii mei. Muzica m-a apropiat şi mai mult de ţara şi m-a făcut să-i iubesc şi mai mult pe români. De pe 6 octombrie, de la Piatra Neamţ, până pe 5 noiembrie, la Sala Palatului, fiecare seară de concert va fi unică şi va beneficia de amintiri frumoase! Dragilor, abia aştept să ne vedem”, a spus artistul.

Turneul Horia Brenciu Live este unul dintre cele mai ample turnee din ultimii ani din România, cu o desfășurare de forțe impresionantă. Evenimentul face parte din Programul național cultural Artă contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul Internațional și pentru Drepturile Omului – CIADO România și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri și de a oferi, în același timp, o alternativă de viață sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice.

Odată cu primul show susținut în martie 2011 la Sala Palatului, Horia Brenciu a adus un suflu nou în showbiz-ul românesc, adăugând concertelor un ingredient imediat adorat de public – entertainment-ul. Conectat în permanență la public, Horia Brenciu generează audienței bucuria de a trăi. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român.

Horia Brenciu & HB Orchestra – Live în concert! Sâmbătă, 5 noiembrie, ora 20:00, la Sala Palatului. Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, Metrou Unirii 2 și online pe Vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, ticketnet.ro, bilete.salapalatului.ro, iabilet.ro și eventim.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de 250 lei, 150 lei, 100 lei sau 75 de lei.

Turneul se desfășoară potrivit calendarului:
Joi, 6 octombrie – Sala Polivalentă – PIATRA NEAMȚ
Vineri, 7 octombrie – Sala Sporturilor “D.P. Colibași”- BRAȘOV
Luni, 17 octombrie – Sala Polivalentă – IAȘI
Marți, 18 octombrie – Teatrul de Vară “Radu Beligan” – BACĂU
Miercuri, 19 octombrie – Sala Sporturilor “Dunărea”- GALAȚI
Joi, 20 octombrie – Sala Sporturilor – CONSTANȚA
Luni, 24 octombrie – Teatrul de Stat – ORADEA
Marți, 25 octombrie – Sala Sporturilor “Traian” – RÂMNICU VÂLCEA
Vineri, 28 octombrie – Sala Polivalentă – CRAIOVA
Sâmbătă, 29 octombrie – Opera Națională Română – TIMIȘOARA
Duminică, 30 octombrie – Sala Polivalentă – CLUJ-NAPOCA

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here