Horia Brenciu și Delia au prezentat un making off al melodiei „Inima nu vrea“

Cu doar câteva zile înainte de marea premieră a celui de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor, care va debuta vineri, pe 19 septembrie, la Antena 1, diva Delia şi showman-ul Brenciu le-au pregătit fanilor o surpriză de proporţii: un duet muzical.

Horia Brenciu si Delia - Inima nu vrea„’Inima nu vrea’ este prima piesă pe care v-o prezint de pe noul album. Este primul duet pe care l-am realizat cu Delia şi va fi lansată în luna septembrie. Dacă înregistrările s-au produs cu atâtea zâmbete şi îmbrăţişări, vă daţi seama cum va suna produsul final?”, a povestit Horia Brenciu.

Despre colaborarea cu colega sa de juriu, Horia are doar cuvinte frumoase: „Delia a fost cea mai firească variantă pentru acest duet. Nu e un featuring, e un duet. Frecvenţa vocii ei mă încântă pe mine, are o bucurie în glas formidabilă şi cred că e unicat pe piaţa românească. E una dintre persoanele cu care te simţi bine, nu te simţi încordat, încorsetat ‘Bă dacă spun vreo prostie mă plesneşte…’ sau ‘vezi ce spui că s-ar putea să te tragă de urechi…’ Nu mă simt relaxat. E prima mea colaborare cu Delia şi cred că prima mea colaborare cu o artistă de top a ţării”.

În video-ul de making off de la înregistrările din studio, Horia a oferit şi câteva amănunte „picante” despre melodie: „Această piesă e dedicată tuturor bucătarilor care atunci când fac zama se taie, pentru toţi cei care fac maioneză şi maioneza se taie – ‘Inima nu vrea, să se taie maioneza’, a mai glumit showman-ul Brenciu. Tot la filmări, Horia i-a oferit Deliei şi câteva sfaturi: „Când facem dragoste pe nisip, trebuie să fie nisip pe noi. Reţine ce ţi-am spus pentru vacanţa aia în care te duci cu bărbată’tu!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here