Horia Brenciu susţine încă un concert în memoria lui Frank Sinatra

Chiar de ziua lui de naştere, Horia Brenciu le face un cadou fanilor lui. Artistul va susţine încă o seară de concert în memoria lui Frank Sinatra! Pe lângă spectacolul deja anunţat de la Sala Palatului, de pe 26 septembrie, Horia Brenciu va sărbători centenarul Sinatra, alături de Big Band-ul lui, şi duminică, pe 27 septembrie, începând cu ora 20.00.

Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band mic

„De ziua mea am un cadou pentru voi. Încă o zi de spectacol: 27 septembrie! Aşadar, petrecerea va dura două seri şi o voi ţine la Sala Palatului“, a scris artistul pe pagina lui de Facebook.

La 100 de ani de la naşterea marelui Frank Sinatra, Horia Brenciu îşi propune să reconstituie glorioasa epocă a muzicii swing pe scena Sălii Palatului, omagiind artişti ai genului precum: Dean Martin, Sammy Davis Jr., Bobby Darin, Fred Astaire, George Gershwin sau chiar Gică Petrescu. Artistul român ar fi împlinit şi el anul acesta 100 de ani de la naştere.

La această producţie unică în România, Horia Brenciu va invita alături de el artişti care vor cânta pentru prima dată în cariera lor swing.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here