Horia Brenciu vorbeşte despre dor şi despre dragoste, aşa cum nu a mai făcut-o până acum

Juratul X Factor, super show care va lua startul pe 19 septembrie, de la 20:30, la Antena 1, showman-ul Horia Brenciu şi-a aniversat ziua de naştere, prilej cu care le-a făcut fanilor o surpriză.

Horia Brenciu

„Astăzi (nr: 27 august) e ziua mea. Împlinesc puţin peste 20 de ani… Tata mi-a spus odată că de ziua ta e frumos să faci cadouri. Mă conformez şi vă ofer cu drag filmul de mai jos, cu toate consecintele lui. Toamna asta cadoul meu pentru voi e un album nou! Vreţi si puțin tort?” , a fost mesajul cu care şi-a început ziua.

Artistul a înregistrat un video, în care a făcut o mulţime de dezvăluiri: „Probabil vă intrebaţi cine sunt eu? Sunt omul care nu respectă nişte formate; respectă principiile, dar nu respectă formatele. Eu sunt de modă veche, eu pup mâna la doamne, le ofer scaunul, le dau mâna să coboare din autobuz şi scot albume. Orice aş spune eu, că vorbesc sau că interpretez o melodie, trebuie să aibă o interactivitate directă. Pe fiecare album e o familie, eu cred că albumul e ca o familie, de sentimente, de gânduri, de întâmplări, de fapte, de sunete, de tonalităţi, de stiluri. Inspiraţia mea vine din toată Europa, din tot ce văd la tv, din tot ce văd pe facebook-ul ăla nenorocit”, a povestit Horia Brenciu.

Juratul X Factor le-a mărturisit fanilor şi de unde îşi ia inspiraţia: „E mai bine să faci muzică şi să te inspiri din oameni, din viaţă, din toate aventurile mai mult sau mai puţin interesante sau benefice ale vieţii tale, pentru că asta cred că îi apropie şi pe ei. Şi oamenii plâng, şi oamenii râd, şi ei iubesc, se despart, si de lucrurile astea vorbesc eu pe albumul ăsta. Trebuie să fie un plus faţă de tot ce s-a întâmplat până acum, plusul ăsta e de la tot ce mă înconjoară. De la familia mea, care a plusat cam mult în ultima vreme şi plăcut şi frumos, de la orchestra mea, care e a doua mea familie, de la tot ce mi se întâmplă bun şi matur în viaţa mea. Vorbesc despre dor, despre dragoste, aşa cum nu am mai făcut-o pe celelalte albume. Plusul ăsta e de la tot ce am invăţat în ultima parte a vieţii mele de când am scos albumul ’37’!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here