Ianna Novac a găsit o reţetă minune pentru tonifierea corpului

De când s-a lansat în muzică, Ianna Novac a primit întotdeauna numeroase complimente, fiind una dintre cele mai încântătoare apariţii din lumea mondenă de la noi.

Ianna NovacChiar dacă are acasă o fetiţă care a împlinit recent doi anişori, soprana arată mai bine decât foarte multe tinere care abia au serbat majoratul, iar acest lucru se datorează unui stil de viaţă sănătos, dar şi unor trucuri minune, care o ajută să se menţină în formă. De când a devenit mamă, vedeta a început să caute diverse soluţii care să compenseze orele reduse de sport şi, după cum arată, putem spune că a reuşit.

Unul dintre trucurile ei de frumuseţe ar trebui scris cu litere de aur într-o carte cu reţete de vară, căci reuşeşte să transforme radical pielea oricăreia dintre noi. Unde mai pui că nici nu este greu de pregătit! Tot ce aveţi nevoie este puţin ulei de măsline, ulei esenţial de scorţişoară şi ulei esenţial de ardei iute.

“Pentru arderea grăsimilor şi tonifierea corpului am inventat o reţetă minune, care face cu adevărat minuni. E foarte simplu! Amestecăm 200 ml de ulei de măsline cu ulei esenţial de scorţişoară şi ulei esenţial de ardei iute, pe care le procurăm de la orice plafar, iar apoi folosim “loţiunea” pe zonele dorite. Imediat după prima folosire simţi şi vezi cum se sculptează corpul”, a povestit cântăreaţa.

De când se ştie, Ianna Novac a avut întotdeauna o alimentaţie sănătoasă, dar nu poate spune că urmează o anumită dietă. Una dintre reţetele ei preferate este cea de somon “afumat” în casă. Pe cât este de simplă, pe atât e de gustoasă!

“Luăm un file de somon, îl jupuim de piele, iar separat amestecăm două linguri de sare cu o lingură de zahăr şi una de boia iute sau dulce, după cum doreşte fiecare. După ce am amestecat bine aceste ingrediente, se unge peştele pe ambele părţi şi se înfăşoară într-un tifon sau o bucată de material curată. Se bagă la frigider, iar după 12 ore este gata! Eu îl mănânc foarte des, cu rucola”, a povestit soprana.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here