duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIIanna Novac a pus bazele unui proiect unic în România

Ianna Novac a pus bazele unui proiect unic în România

Încă de când s-a lansat în cariera de pop-opera, Ianna Novac şi-a dorit ca muzica de calitate să ajungă la sufletul tuturor, aşa că a încercat întotdeauna să aducă ariile celebre cât mai aproape de oameni. De fiecare dată, a reuşit să îşi surprindă publicul cu proiecte inedite, îmbinând cu delicateţe forţa unei artiste pop cu graţia unei soprane.

Ianna si fetele

Anul acesta, Ianna a decis că a venit momentul să le facă fanilor ei o surpriză de proporţii. Ca un cadou pentru cei care i-au fost alături, soprana a pus la cale un proiect care va lasă pe toată lumea fără cuvinte. Dacă până acum artista urca pe scenă alături de un cvartet, cu siguranţă că de data aceasta domnii vor crede că visează atunci când vor vedea ce le-a pregătit.

Alături de 25 de femei, la fel de talentate pe cât arată de bine, Ianna Novac a pus la punct primul proiect de acest gen din România. Acompaniată de Bucharest Ladies Orchestra, soprana a trecut de la melodiile clasice la unele încărcate de ritm şi energie, care transmit tuturor bucuria ei nestăvilită de viaţă. Astfel, cântece celebre că „Oci Ciornaie”, „Hava Nagila” sau „That’s Amore” au căpătat personalitatea vibrantă a Iannei şi reuşesc să ridice pe toată lumea de pe scaune, într-un spectacol în care muzica de calitate şi vocea inconfundabilă a artistei creează în sufletul tuturor celor prezenţi amintiri de neuitat.

„Este un proiect îndrăzneţ, dar mi-am dorit mereu ca oamenii să fie surprinşi plăcut şi să aibă ce povesti după ce pleacă de la concertele mele. Sunt convinsă că acesta este cel mai frumos cadou pe care îl puteam face publicului la început de primăvară. Spectacolul acesta, în care sexul frumos este dublat de talent va răscoli cu siguranţă multe inimi. Mai ales că am ales pentru asta piese celebre, în a căror interpretare am pus toată dragostea mea de viaţă, special pentru a ajunge mai uşor la sufletele voastre.

Este greu să aduni laolaltă atâtea profesioniste, dar am încercat să fac ceva inedit, ceva ce nu s-a mai văzut până acum în România! Ceea ce vă propun eu nu este doar un spectacol de muzică bună, ci şi o încantare pentru ochi: 26 de femei pe aceeaşi scenă nu e chiar de colo”, ne-a declarat Ianna Novac.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.