marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIIanna Novac îşi petrece vacanţa de vară în Irlanda

Ianna Novac îşi petrece vacanţa de vară în Irlanda

Vara este unul dintre cele mai aglomerate anotimpuri pentru artişti, concertele la malul mării ţinându-se lanţ. De când a devenit mamă, Ianna Novac a preferat, însă, ca această perioadă să i-o dedice fiicei ei, alături de care se bucură din plin de vremea frumoasă. Şi, dacă cei mai mulţi dintre noi îşi fac planurile de vacanţă astfel încât să aibă parte de mare, plajă şi soare, iată că artista a surprins anul acesta pe toată lumea.

Ianna Irlanda2

Ianna a decis să se bucure de o perioadă de relaxare şi linişte alături de familie, însă nu într-un resort de cinci stele de la malul mării, ci tocmai în Irlanda. Vedeta şi-a făcut deja bagajul şi se pregăteşte să plece către Ţara Spiriduşilor, aşa cum este supranumită frumoasa Irlanda, pe care abia aşteaptă să i-o prezinte fetiţei sale.

“Când am stabilit că plecăm în vacanţă, a fost primul loc pe listă. Irlanda este foarte aproape de sufletul meu şi mă întorc mereu la ea, cu acelaşi drag. Pentru mine, este exact ca acasă, mai ales că fratele meu s-a stabilit acolo de ani buni. Şi, pentru că a împlinit de curând doi anişori, a venit momentul ca Erikuţa să descopere şi ea aceste locuri. Sper să-i placă la fel de mult. Se spune că, pentru cei mici, este o destinaţie specială, mai ales datorită poveştilor cu spiriduşi, atât de populare în Irlanda. Acum, vom vedea ce ne rezervă curcubeul”, a povestit soprana, cu zâmbetul pe buze.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.