Ianna Novac, mesaj pentru victimele din Colectiv: „Muzica are o forţă vindecătoare“

Evenimentele din ultima perioadă au lăsat urme adânci în sufletele românilor, cu toţii suferind în urma tragicului accident din clubul Colectiv, în care şi-au pierdut viaţa zeci de tineri.

ianna novac mesaj victime colectiv

Şi, pentru că muzica este un adevărat balsam pentru suflet, Ianna Novac s-a închis în studio, acolo unde îşi regăseşte de fiecare dată liniştea şi unde lucrează acum la ceva special. Soprana îşi doreşte din toată inima să aducă o rază de lumină pe chipul românilor şi le pregăteşte acestora un dar de suflet.

„Nimeni nu poate rămâne indiferent la atâta suferinţă, la toată durerea asta care a paralizat o ţară întreagă. Gândurile mele bune zboară către toţi cei care acum au nevoie de ele poate mai mult ca niciodată. Am spus mereu că muzica are o forţă vindecătoare, e ca un balsam pentru suflet, aşa că acum îmi concentrez toată energia bună pentru a le putea dărui oamenilor un cadou care să mai vindece rănile din inimă. E felul meu de a fi alături de cei din jurul meu, de a le aduce puţină alinare şi, poate, chiar un zâmbet“, a spus Ianna Novac, vizibil emoţionată.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here