Ianna Novac: „Mulţi prieteni m-au întrebat dacă m-am mutat în Irlanda“

În urmă cu mai bine de o lună de zile, Ianna Novac îşi făcea bagajele şi pleca în Irlanda, alături de fiica ei, Erika Maria. Cele două au ales frumoasa ţară ca destinaţie de vacanţă, însă pare că au uitat să se mai întoarcă în România.

familie Ianna Irlanda

Dacă, la început, toată lumea a fost surprinsă de alegerea pe care soprana a făcut-o pentru concediu, acum prietenii artistei îşi fac griji că aceasta ar putea rămâne acolo. Zvonurile că Ianna s-ar putea muta peste hotare s-au înteţit mai ales după ce sopranei i s-a alăturat şi soţul ei, tenorul Octavian Dobrotă, membru al trupei Distinto.

„În ultima perioadă, mulţi prieteni m-au întrebat dacă m-am mutat aici, dacă e adevărat că nu mă mai întorc în ţară. Trebuie să recunosc că-mi place Irlanda la nebunie şi mă simt foarte bine printre irlandezi, mai ales că fratele meu locuieşte aici. Îmi plac oamenii, locurile, atmosfera, e o destinaţie pe care am ajuns să o ador. În plus, faptul că genul muzical pe care îl abordez este foarte ascultat aici, mă atrage şi mai mult. Însă, momentan, nu s-a pus problema să renunţăm la România. Nu am discutat nicio clipă despre acest lucru, ba chiar acum facem bajele să ne întoarcem acasă“, a mărturisit Ianna Novac.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here