FOTO Iată cum arătau Lidia Buble, What’s Up și Kamelia în prima lor zi de școală

Băieții de la Noaptea Târziu au lansat la începutul acestei săptămâni, chiar în prima zi a noului an școlar, parodia „Să-mi fie școală”. Acest lucru ne-a inspirat și ne-a făcut să-i întrebăm pe unii dintre artiștii Cat Music cum arătau, cum s-au simțit când au trecut pentru prima dată pragul școlii și câte emoții au avut atunci.

whats up in copilarie cls 1

Cântăreți precum Lidia Buble, What’s Up și Florin Ristei ne-au oferit fotografii din primele lor zile de școală, iar unii dintre ei ne-au dezvăluit cum s-au simțit în acele momente pe care le consideră foarte importante pentru orice tânăr.

Lidia Buble: „Trebuie să recunosc că nu am avut prea mari emoții în prima zi de școală. Faptul că am crescut într-o familie numeroasă m-a ajutat, deoarece eram obișnuită să fiu înconjurată de mulți copii”.

Kamelia: „Părinții mei s-au hotărât să mă dea la școală la 6 ani, deoarece fratelui meu, George Hora, care făcuse deja un an de școală, nu îi plăcea să meargă fără mine. A fost protector cu mine încă de mic. Și așa am ajuns să fiu mereu cea mai mică din clasă”.

Kamara: „În prima mea zi de școală din Guineea, unchiul meu m-a păcălit că mergem la un service să-și repare motocicleta. Însă destinația a fost curtea școlii. Am ajuns într-o clasă în care se preda matematica, materie care nu mi-a plăcut niciodată, iar învățătorul m-a pus în ultima bancă”.

Monoir: „Prima zi de școală a fost emoționantă. Mi-am cunoscut colegii de la Liceul de Artă, unde am învățat din clasa I până în clasa a XII-a. Cu unii dintre ei țin legătura și astăzi. În prima săptămână mi-am cunoscut profesoara de pian și profesorii de teorie muzicală”.

Alex Vasilache (Jukebox): „Am fost super emoționat când am început școala. Învățătoarea mea era tânără și frumoasă și mă uitam la ea ca la zâna din povești”.

Alexandra Ungureanu: „Am început școala cu mare entuziasm, pentru că mă săturasem de grădiniță. Aș fi vrut să stau în prima bancă, dar eram mai înaltă și am fost repartizată în a treia bancă. Eram încântată de codițele mele perfect pieptănate de mama, cu pamponașe. Bonus era gulerul de macrame croșetat de ea”.

Cristina Vasiu: „Îmi aduc aminte cu drag de prima zi de școală, pentru că eram înconjurată de sute de copii și părinți. Era gălăgie, toată lumea aducea flori, era ca o sărbătoare în curtea școlii. Chiar dacă eram mică, mă simțeam mare”.

Cuza (Noaptea Târziu): „Am fost super emoționat, din câte îmi amintesc, dar de un lucru sunt sigur: părinții mei au fost mult mai emoționați ca mine. Îmi aduc aminte că m-au pus în prima bancă și, în momentul în care au ieșit din clasă, am încremenit. Eram atât de speriat de toți copiii și de învățătoare, încat în prima oră am numărat secundele la propriu”.

Iulia Dumitrache: „Am fost foarte entuziasmată că am început școala, mai ales că am învățat acolo unde era cadru didactic și mama. Emoțiile mă copleșeau și eram foarte încântată că îmi cunosc colegii și învățătoarea. Și în ziua de astăzi sunt prietenă cu colega mea de bancă din generală, căreia i-am cântat și la nuntă”.

June: „Copilăria… singurul paradis pierdut. Țin minte că în prima zi de școală încercam să mă obișnuiesc cu uniforma și aveam gulerașul apretat care nu voia nicicum să stea drept. Iar asta mă irita la culme, pentru că voiam să am ținuta impecabilă în fața doamnei învățătoare”.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.