„Illuminate“, noul album al lui Shawn Mendes, va fi lansat pe 23 septembrie 2016

Mult anticipatul album Illuminate al lui Shawn Mendes, artist deţinător al mai multor discuri de platină, va fi lansat pe 23 septembrie. Albumul, ce include single-ul de succes “Treat You Better”, este disponibil pentru pre-comandă pe iTunes, de pe 8 iulie.

Shawn MendesCei care pre-comandă albumul primesc piesa “Treat You Better”, noul single “Ruin”, precum şi trei piese ce vor fi disponibile înainte de lansare.

Shawn va prezenta pentru prima oară noul album pentru fanii săi în cadrul evenimentului de lansare, un show special ce va avea loc în Madison Square Garden, pe 10 septembrie. Pe lângă un concert live, fanii vor avea parte de o experienţă Illuminate unică. Trailerul evenimentului este disponibil aici. Biletele vor fi puse în vânzare pentru public de pe 16 iulie.

“Treat You Better” a debutat pe prima poziţie în 26 de ţări, încă de la lansarea pe iTunes. Piesa se află deja în Top 20 în topurile radiourilor pop, este printre primele 10 piese în topul Spotify Global 50, precum şi în Top 20 în topul global Shazam. The New York Times a catalogat single-ul drept “o piesă care scoate în evidenţă maturitatea lui Shawn”, în timp ce Billboard o declară “o piesă perfectă pentru vară”.

Shawn a concertat în cadrul TODAY Show Summer Concert Series, pe 8 iulie şi pe 11 iulie la emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Aceste momente pregătesc începutul concertelor din America de Nord, din cadrul turneului mondial al artistului, ce va debuta pe 15 iulie, în Florida.

După un turneu sold-out în Europa, acest nou turneu cu 26 de date, va ajunge pe 21 august şi la Air Canada Centre, din oraşul natal al lui Shawn, Toronto. În continuarea concertului de lansare a albumului Illuminate de la Madison Square Garden, de pe 10 septembrie, Shawn va susţine concerte în Australia şi Filipine, date noi urmând a fi anunţate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here