Imagini idilice cu INNA in videoclipul oficial al single-ului ”Not My Baby”

După ce și-a surprins fanii cu un lyric video animat în care ea însăși este personaj principal, INNA revine cu videoclipul oficial al celui mai recent single ”Not My Baby”. Lyric video-ul ”Not My Baby” are aproape 3.5 milioane de vizualizări.

Videoclipul piesei a fost regizat de Bogdan Păun și filmat de Alexandru Mureșan (NGM Creative) cu care INNA a lucrat pentru toate piesele de pe albumul anterior ”YO”, producție video Loops Production.

”Not My Baby” a fost compusă de Junior Oliver Frid, Lara Andersson, Michelle Buzz, Alexandra Elena Apostoleanu (INNA) și Fridolin Walcher și produsă de Freedo, producător care a colaborat cu Coldplay, Zara Larsson și The Chainsmokers.

”M-am întors la iubirea mea eternă pentru EDM, ”Not My Baby” este una dintre piesele mele preferate!”, a spus INNA.

Single-ul anterior, o colaborare cu Vinka, pentru piesa ”Bebe” are peste 13 milioane de vizualizări și a fost pe locul 1 pe radio si TV în România.

Anul trecut, INNA a lansat albumul ”YO”, împreună cu ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, compus integral de artistă, cu piese care s-au auzit în întreaga lume precum ”Iguana”, ”Tu Manera”, ”RA”, incluse și pe coloana sonoră a unor filme celebre precum ”Grand Hotel”, ”Elite” de pe Netflix, în reclama de la Apple Watch sau în jocul Need For Speed Heat.


Recent, piesa ”Tu Manera” a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului TV ”The Baker and The Beauty” difuzat pe ABC, alături de piese ale unor artiști precum Taylor Swift, Marshmello, Bastille, Camilla Cabello, Halsey și Zara Larsson.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here