Ime a prezentat un video-cover al piesei „Wannabe“

După ce a gustat succesul în trupa de fete „Blaxy Girls”, Ime a decis că vrea să-şi continue cariera în muzică pe cont propriu. Prima sa lansare este „Wannabe”, o reinterpretare a celebrei piese ce aparţine fetelor de la Spice Girls şi care împlineşte anul acesta 20 de ani de la lansare.

IME Wannabe

Vorbind despre piesă, IME declară: „Îmi plăcea foarte mult energia fetelor din Spice Girls. M-a inspirat atitudinea lor în alegerea piesei, mai ales că şi eu am cântat într-o trupă de fete aproape 7 ani de zile. Şi pe lângă asta, piesa este despre prietenie şi sunt norocoasă să am ca prietene nişte femei minunate. Ce e şi mai tare, e că Andrei, care este super talentat pe tot ce înseamnă producţie muzicală, m-a ajutat şi mai mult să îmi pun amprenta personală asupra piesei”.

„La filmări a fost foarte haios, am îngheţat puţin, dar a meritat. Avem o echipă deosebită, cu care lucrez în continuare, pentru că urmează şi alte suprize. Florin, regizorul a fost foarte înţelegător şi toate sugestiile pe care le-am primit de la el s-au potrivit perfect cu ce îmi doream eu”, a mai spus artistul.

Piesa beneficiază de un videoclip în regia lui Florin Babei, iar noul instrumental a fost realizat de Andrei Murariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here