În 2016, Direcţia 5 va susţine un concert de Valentine’s Day la Timişoara

De Ziua Îndrăgostiţilor, Direcţia 5 le dă întâlnire timişorenilor într-un concert-eveniment organizat de Vreau Bilet, care va avea loc pe 14 februarie 2016, de la oră 20.00, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

Directia 5“Toate cântecele noastre care au stârnit emoţie, dar şi piese de pe noul nostru album vor putea fi ascultate de publicul timişorean la concertul Noi doi, când vom lansa albumul Te iubesc şi la Timişoara”, spune Marian Ionescu.

Lansat la Bucureşti pe 20 noiembrie, într-un spectacol sold out susţinut de Direcţia 5 alături de Orchestra Simfonică din Bucureşti, albumul “Te iubesc” este considerat de Marian Ionescu unul dintre cele mai inspirate discuri ale trupei, care reflectă o chimie perfectă între muzică şi versuri.

Direcţia 5 va crea pentru spectatorii timişoreni ai concertului “Noi doi” o atmosferă încărcată de emoţie şi aceasta pentru că versurile pieselor de pe noul album sunt inspirate din poveşti reale de viaţă trăite de membrii trupei.

“Te iubesc”, piesa care dă titlul noului album şi care va răsuna şi la Filarmonica din Timişoara, “Plin de furtuni” şi “într-o zi”, deşi sunt cântece lansate de curând de Direcţia 5, se bucură déjà de o mare popularitate între fanii trupei. Pe lângă acestea, cele mai iubite hituri semnate Direcţia 5 vor putea fi ascultate la concertul “Noi doi” de la Timişoara.

Și dacă acest concert are loc de Ziua îndrăgostiţilor, Marian Ionescu îi invită pe fanii Direcţia 5 să îşi celebreze iubirea pe scenă, alături de trupă şi în faţa publicului: “Dacă unii dintre fanii noştri au în faţă perspectiva unei căsătorii să-şi facă timp să ceară acordul partenerului chiar în sala de spectacol”, spune liderul Direcţia 5.

Biletele s-au pus în vânzare pe vreaubilet.ro şi la casa de bilete a Filarmonicii Banatul.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here