În aprilie încep preselecțiile pentru noul sezon „X Factor“

Super show-ul „X Factor“ își deschide porțile pentru a cincea oară în această toamnă, la Antena 1. Pregătirile sunt în toi pentru preselecțiile din țară și Capitală, care vor aduce la audițiile cu juriul pe cei mai buni concurenți, gata să arate că dețin factorul X.

preselectii x factor 2015 razvan si dani

Înscrierile se pot face online, completând formularul de pe platforma xfactor.a1.ro/casting. Cele mai mari talente muzicale ale României sunt așteptate să demonstreze că își merită locul pe scenă.

Audițiile pentru noul sezon „X Factor“ vor avea loc în următoarele orașe: Craiova, pe 26 aprilie, Sibiu, pe 28 aprilie, Arad, pe 30 aprilie, Cluj, pe 2 și 3 mai, Iași, pe 5 și 6 mai, Galați, pe 8 mai și București, pe 10, 11 și 12 mai.

1 COMENTARIU

  1. As dori si eu sa particip la preselectile de anul acesta la X FACTOR,deoarece anul trecut am participat la VOCEA ROMANIEI si mi sa parut o prostie,deoarece nu m-au lasat sa cant si mi-au impus direct sa le cant ceva in limba engleza,nelasandu-ma sa cant si intrerupandu-ma incontinuu cu tot felul de intrebari,ca sa ajungand la concluzia,ca merg mai departe,doar cei care au lectii de canto sau cei care au PILE…Eu locuiesc in Timisoara si as avea o rugaminte,sa-mi spuneti daca se tin si la Timisoara preselectii,sau voi fii nevoit sa merg la Arad…Daca nu este decat la Arad,as dorii sa stiu la ce ora se incep preselectile…VA MULTUMESC,ASTEPT RASPUNS !!!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here