În august, fanii lui Alessandro Safina primesc bilete gratis pentru concertul din Cluj al artistului

Tenorul Alessandro Safina se pregăteşte să cucerească inimile tuturor ardelenilor cu farmecul său aparte, cu poveşti romantice sau pline de umor, şi bineînţeles, cu muzica sa magică, în cadrul concertului pe care îl va susţine, la finalul acestui an, în premieră, la Cluj.

Alessandro SafinaCu vocea angelică, inconfundabilă, a cărui putere îi permite să interpreteze fiecare cuvânt într-o manieră expresivă unică, charmantul artist italian va deschide aripile gândirii şi va înălţa sufletele spectatorilor către tot ce este bun, drept şi frumos.

“Când cânt, îmi dezvălui toate sentimentele. Pentru mine, muzica este un mod de a trăi, un stil de viaţă. Muzica este sunetul plânsului, al râsului şi al iubirii”, mărturiseşte Alessandro Safina.

Bazat pe un repertoriu pop-opera cu melodii pasionale în conexiune cu arii de operă ce aparţin celor mai valoroşi compozitori de muzică clasică, concertul din data de 14 decembrie de la Sala Polivalentă din Cluj, va fi cu certitudine cea mai inspirată opţiune în care se va evidenţia profunzimea emoţională şi talentul artistic desăvârşit.

Însă, luna august, fiind patronată de una dintre cele mai mari sărbători creştine, vine în întâmpinarea iubitorilor de concerte cu o sugestie inspirată privind alegerea celui mai frumos cadou cu ocazia Zilei Sfintei Maria.

Persoanele interesate sunt invitate să profite de oferta momentului, 1+1 gratis, valabilă în perioada 4-15 august 2016. Prin achiziţionarea unui bilet valabil pentru concertul Alessandro Safina de la oricare dintre casele de bilete ale agenţiilor avizate sau prin intermediul platformelor online, clientul va primi cel de-al doilea bilet, în mod gratuit.

Acestea sunt disponibile atât online pe bilete.ro şi eventim.ro, precum şi la magazinele partenere ale acestora: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV, de la Oficiile Poştei Române şi magazinele Inmedio.

Preţurile variază în funcţie de categoria de loc, după cum urmează: 315 lei (Golden VIP), 263 lei (VIP), 210 lei (Categoria I), 168 lei (Categoria a II-a), 116 lei (Categoria a III-a) şi 63 lei (Categoria a IV-a).

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here