„În culori“, noul album Direcția 5, ajunge în țară într-un turneu național de promovare

Cu un respect profund pentru publicul său, Direcția 5 continuă tradiția de a merge în orașele în care sunt baze mari de fani pentru a prezenta live piesele unui nou album.

In culori - Directia 5 - Turneu national

În mai puțin de două săptămâni, din 9 februarie, Directia 5 pornește într-un turneu de promovare al noului album „În Culori” cu concerte în 14 orase care acoperă întreaga țară. Albumul „În Culori” a fost prezentat pentru prima dată în noiembrie anul trecut, într-un spectacol eveniment la Teatrul Național, iar acum show-ul merge cu toate piesele noi, dar și multe dintre super hiturile Direcția 5 în orașele unde sunt cei mai mari fani ai trupei.

Marian Ionescu și colegii săi promit să vă coloreze cel puțin o seară din acest sfârșit de iarnă și început de primavară și cu marile hit-uri Direcția 5 „Îți mulțumesc”, „Dacă ai ști”, „Ești stilul meu”, „Am nevoie de tine”, „Ce mai faci”, „Forever Love” și să vă ofere cadrul pentru o seară romantică alături de persoana cea mai dragă vouă.

Noul Turneu Directia 5 debutează pe 9 februarie la Ploiești și continuă după următorul program: Buzău – 10 februarie, Oravița – 13 februarie, Timișoara – 14 februarie, Deva – 15 februarie, Iași – 24 februarie, Focșani – 25 februarie, Bacău – 1 Martie, Suceava – 2 martie, Baia Mare – 4 martie, Cluj Napoca – 7 Martie, Oradea – 8 martie, Tg Mures -22 Martie.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro și la casele de bilete a sălii de spectacol.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here