În gala a patra „KIDSing“, Wilmark şi Gabriel Cotabiţă au dansat pe ritmuri latino

Un moment inedit a avut loc la gala a patra a show-ului “KIDSing”, când pe scenă a urcat Mihaela Radu (11 ani) din Craiova şi a interpretat impecabil piesa Shakirei, “Waka Waka”.

Mihaela Radu KIDSINGJuraţii Wilmark şi Gabriel Cotabiţă s-au ridicat de la masa juriului, au “înşfăcat” două dintre dansatoarele de pe scenă şi au dansat pe ritmurile latino ale piesei. Momentul a fost gustat din plin de public, dar şi de cei doi juraţi “veseli”, care la finalul prestaţiei frumoasei Mihaela Radu, s-au pronunţat: “Cu dansul tău, cu muzica ta, ne-ai bucurat pe toţi! Te felicit”, a spus Willmark.

Remarcile lui Gabriel Cotabiţă au fost, de asemenea, apreciative: “În primul rând, mi-a plăcut că ai cântat în spaniolă. Ţi se potriveşte perfect. Deşi nu eşti creolă, alura asta exotică te prinde foarte bine. Muzical, te-ai decurcat perfect. Eşti foarte bine pe scenă. Eşti o olteancă adevărată!”.

Mihaela Radu a făcut o pasiune pentru spaniolă, pe care o studiază singură, acasă, limbile străine de studiu la şcoală fiind engleza şi germana. “Îmi place foarte mult spaniola şi m-am bucurat enorm când mi s-a propus să cânt o piesă a Shakirei în spaniolă. Simt că piesa a ieşit aşa cum am vrut eu”, a declarat Mihaela, la finalul prestaţiei sale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here