INNA – 10 miliarde de vizualizări & stream-uri în întreaga carieră

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră impresionantă și la nivel internațional, a atins un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și de stream-uri.

Acesta reprezintă și un record pentru un artist român și confirmarea unei repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști români și internaționali relevanți cum ar fi J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Pentru a celebra momentul, Global Records, echipa artistei, a organizat o petrecere la care au participat cele mai cunoscute vedete, cele mai importante nume din industria muzicală, dar și creatori de conținut, unde INNA a și susținut un concert pentru invitați și a și fost surprinsă cu un cadou spectaculos: un Ferrari F8 Spider.

”10 miliarde de vizualizări și stream-uri! Wow, nici măcar nu am sperat vreodată că voi ajunge aici, este impresionantă susținerea fanilor, a publicului care îmi ascultă piesele. Dintotdeauna am spus că îmi doresc să aduc fericire în viețile oamenilor prin muzica mea și sper că acest lucru se întâmplă. Nu încetați niciodată să luptați pentru visurile voastre!”, a spus INNA.

In cadrul petrecerii INNA a urcat pe scena si a cantat cateva piese, bifand si un mic episod de crowd-surfing:

Tot anul acesta, INNA a marcat o nouă reușită: este artista cu cele mai multe clipuri pe YouTube (269) ce depășesc 1 milion de vizualizări din lume, conform Kworb.

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, a lansat un nou single „Magical Love”, pentru care va lansa în curând și videoclip oficial.

Cu un număr impresionant de hituri în palmares și cu sute de concerte prin Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada și în Orientul Mijlociu, INNA este un nume relevant în industria muzicală. Colaborările recente alături de artiști internaționali, dar și din România, o fac pe INNA una dintre cele mai apreciate artiste. Piese precum „Up” feat. Sean Paul sau ”Tare” alături de The Motans sunt doar câteva dintre exemplele de lansări recente ce au luat cu asalt topurile muzicale de specialitate. Artista se bucură de peste 7,6 milioane de ascultători lunari pe Spotify și peste 4 miliarde de vizualizări pe YouTube, doar pe propriul canal. Cel mai recent single “Up”,  lansat în colaborare cu rapper-ul jamaican Sean Paul, a strâns peste 100 milioane de views pe YouTube și peste 43 de milioane de stream-uri pe Spotify.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here