miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIInna, 2 miliarde de vizualizari pe YouTube. Artista a depăşit artişti ca...

Inna, 2 miliarde de vizualizari pe YouTube. Artista a depăşit artişti ca Madonna şi Pharell Williams

Inna a stabilit de curând un nou record: numarul de vizualizări de pe YouTube depăşeşte două miliarde. Astfel, Inna este pe locul 63 pe YouTube la categoria artişti, devansând nume importante ale industriei muzicale internaţionale, precum Justin Timberlake, Madonna, Sean Paul sau Pharell Williams.

inna miliarde youtube record

În plus, pe canalul de YouTube al artistei are peste două milioane de abonaţi, un nou record. Pe Facebook, Inna are peste 12 milioane de fani, pe Twitter, peste 1,1 milioane de followers şi 1,2 milioane de followers pe Instagram.

„Le mulţumesc fanilor mei pentru susţinere, pentru aprecieri. Lor le dedic toate reuşitele mele şi-mi doresc să fie alături de mine în continuare, pentru că ne aşteaptă un drum lung împreună“, a spus Inna.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.