duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIINNA a anunțat data de lansare a EP-ului „Summer Days“

INNA a anunțat data de lansare a EP-ului „Summer Days“

INNA a pregătit de-a lungul acestei veri un material surpriză pentru fanii ei. EP-ul se numeşte „Summer Days” şi cuprinde 4 piese: „Take Me Higher”, „Low”, „Devil’s Paradise” şi „Body and the Sun”.

INNA

Piesele au fost produse de băieţii de la Play&Win, împreună cu Axident („Talk Dirty” – Jason Derulo feat. 2Chainz) şi „Wiggle Wiggle” – Jason Derulo feat. Snoop Dogg), Corey Chorus („Rihanna’s „Cheers” and „Made în the USA” – Demi Lovato) şi Georgia Ku.

Aceste piese au fost compuse şi lucrate în perioada sesiunilor pe care echipa Global Records le-a organizat în Mamaia, Ibiza, Los Angeles şi Copenhaga anul acesta.

Datele de lansare pentru fiecare piesă au fost anunţate pe pagina oficială de Facebook a INNEI:
25 august – „Take Me Higher”, 1 septembrie – „Low”, 8 septembrie – „Devil’s Paradise” şi 15 septembrie Body and The Sun.

În plus, INNA pregăteşte multe alte surprize pentru fanii ei care vor fi dezvăluite în următoarea perioadă, în săptămânile în care se vor lansa piesele. Pentru acest EP, INNA a făcut o şedinţă foto cu fotograful Tibi Clenci, la mare în România.

„‘Summer Days’ este un cadou special pe care vreau să îl ofer fanilor mei, acum pe final de vară, tocmai pentru că vreau ca prin aceste piese, să păstreze energia şi atmosfera de vacantain fiecare zi din an. Abia aştept să le asculte”, a spus INNA.

Acest EP va fi lansat împreună cu Atlantic Records, casa de discuri cu care INNA a semnat anul acesta.

INNA urmează să susţină un concert în Istanbul, la festivalul GNC, eveniment la care vor fi prezenţi şi Rita Ora şi Pharell. În septembrie şi octombrie, urmează noi turnee în America Latină şi Japonia.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.