luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIInna are propria aplicație, unde fanii pot descoperi conținut exclusiv despre viața...

Inna are propria aplicație, unde fanii pot descoperi conținut exclusiv despre viața și cariera ei

Inna începe toamna în forță cu o surpriză pentru fanii ei. Artista lansează propria aplicație, în care fanii săi pot fi la curent cu noutăți din viața și cariera ei, imagini video din turnee, videoclipuri oficiale, playlisturi digitale cu muzica ei, dar au și posibilitatea de a vorbi cu Inna în chat room-uri, dar și în chat privat. Aplicația se numește INNA și poate fi găsită pe iOS și Google Play.

„Am lansat aplicația INNA pentru a fi și mai aproape de fanii mei, în orice colț al lumii m-aș afla. O dată pe săptămână vă dau întâlnire în chat room-ul din aplicație să răspund întrebărilor voastre”, a spus Inna.

În plus, cei mai fideli fani pot obține puncte care se transformă în premii, datorită activității constante din aplicație: de la postere semnate de INNA, albume, la tricouri și chiar un meet and greet cu artista.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.