Inna, „Best Romanian Act“ la MTV EMA 2015, cu piesa „Diggy down“

Inna este câştigătoarea Best Romanian Act la MTV EMA 2015 pentru piesa “Diggy Down” feat. Marian Hill, produsă de Vlad Lucan şi compusă de Sebastian Barac şi Marcel, datorită susţinerii şi voturilor fanilor din România şi din întreaga lume.

InnaEste un cadou extraordinar pentru Inna de ziua ei de naştere pe care a sărbătorit-o zilele trecute. “Sunt foarte fericită pentru acest premiu: MTV BEST ROMANIAN ACT! Acest premiu este al vostru, al fanilor mei, cei care m-aţi votat, mă susţineţi mereu şi îmi ascultaţi muzica! Sper să îmi fiţi alături şi în următoarea etapă şi să mă votaţi pentru Worldwide Act! Voturile voastre îmi pot aduce un premiu MTV, la Milano, pe 25 octombrie! Mi-ar plăcea să reprezint România la acest eveniment, aşa că am nevoie de susţinerea tuturor! Mulţumesc, MTV!”, a declarat Inna.

De asemenea, Inna a primit un premiu de la YouTube pentru cei 1 milion de abonaţi pe care îi are pe canalul ei (în prezent are peste 1.5 milioane de abonaţi) şi are 700.000 de urmăritori pe Instagram.

Inna a intrat în lupta pentru Best European Act şi poate fi votată în continuare. MTV EMA 2015 are loc pe 25 octombrie la Milano.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here