Inna se pregăteşte să lanseze un nou album

Inna şi Roton continuă parteneriatul strategic cu un nou album ce va fi lansat în anul 2015. Primul extras pe single este chiar “Diggy Down”, care deja se poate auzi la posturile de radio şi care electrizează cluburile din ţară şi nu numai.

Inna - Diggy DownÎn această perioadă, Inna se împarte între scenă şi studio, acolo unde înregistrează ultimele detalii pentru mult aşteptatul material programat pentru 2015. Acesta va conţine colaborări interesante cu artişti internaţionali, aşa cum ne-a obişnuit deja, iar printre producători se numără şi Play & Win, cei care şi-au pus semnătura pe hituri ca “Hot” sau “Lover”.

Până la momentul lansării oficiale a albumului, Inna ne-a oferit un videoclip sexy pentru “Diggy Down” filmat în Bucureşti, iar echipa sa a fost formată din Michael Mircea – regizor şi John Perez – Director of Photography. Artista a mai colaborat cu el şi pentru “Endless”, “WOW” sau “Cola Song”. John Perez este cunoscut pentru colaborarile sale cu alţi artişti internaţionali precum Rihanna, Jay-Z, Shakira, Lady Gaga sau Beyonce.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here