Inna și Alexandra Stan, împreună pe ringul de dans

Inna și Alexandra Stan au împărțit ringul de dans în cadrul unui workshop susținut de Emil Rengle, unul dintre cei mai talentați coregrafi români ai momentului.

Alexandra Stan, Inna si Stan BoysCele două artiste au pus în scenă, alături de cursanții prezenți, coregrafii concepute de Emil Rengle pentru piesele care au ocupat primele locuri ale topurilor internaționale din 2014.

Workshop-ul susținut de Emil Rengle alături de coregraful Cristian Miron a fost ocazia perfectă pentru iubitorii dansului să învețe câteva secrete de la cei doi profesioniști. Invitate de onoare ale workshop-ului, Inna și Alexandra Stan au împărtășit și ele câteva dintre poveștile turneelor internaționale și ale spectacolelor impresionante pregătite de talentații coregrafi. Cursanții au avut ocazia unică de a petrece câteva ore alături de cei patru artiști, de la care au învățat mișcări și tehnici de dans noi.

Emil Rengle si Alexandra Stan

„Ca director artistic și coregraf, este foarte important să descopăr noi talente, iar un astfel de workshop a fost ocazia perfectă de a o face. Mă bucur că Inna și Alexandra Stan au acceptat invitația mea și am fost onorat să împart cu ele ringul de dans. De-a lungul anilor am lucrat cu ambele artiste, însă la acest workshop am avut ocazia de a lucra în echipă și a fost o experiență inedită. Ne-am simțit excepțional”, a spus Emil Rengle, coregraf și director artistic.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here