Ioana Ignat a urcat pe aceeași scenă cu Ronan Keating la We Love Music Festival

Ronan Keating & Ioana Ignat
Ronan Keating & Ioana Ignat

Cea de a două seară a We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea a fost cu adevărat plină de vedete care au făcut spectacol în față publicului venit să-i vadă. Iar Ronan Keating și-a surprins din nou fanii.

Fostul solist din trupa Boyzone a urcat pe scenă în aceeași seară cu Lou Bega, Antonio Pican, Anda Adam, Nick nnd, Arsenium, Speak, Outlandish sau Haddaway. Ronan Keating a fost plin de surprize pentru că a cîntat piese din carieră solis dar și din peruoada boy bandului din care a făcut parte și i-a bucurat pe cei prezenți. Dar cea mai mare surpriză a fost că a cântat cu frumoasă și talentată Ioana Ignat care a urcat pe scenă cu el și cu care va înregistra o piesă în viitorul apropiat.

„Sunt fericită pentru că ziua asta se va termină frumos. Întru pe scenă cu Ronan Keating, să cântăm una dintre cele mai cunoscute piese ale lui. Urmează să lansăm și noi o colaborare prin toamnă, poate prin septembrie. Ne-am întâlnit, am înregistrat piesă, am filmat ceva materiale împreună și urmează să o scoatem, să o lansăm. Mereu sunt plină de surprize. Iar la „We Love Music Festival a fost bine. A fost foarte multă lume, multă energie, a fost frumos, mie îmi place să fiu pe scenă să cant, publicul să aplaude și este totul super”, a spus solistă care a venit însoțită de iubitul ei Sebastian Dobrincu.

Posted by TraiesteMuzica.Ro on Friday, August 19, 2022

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here