Irina Fodor, pregătiri intense pentru rolul de prezentatoare

Irina Fodor, soţia fostului cântăreţ Răzvan Fodor, se pregăteşte intens pentru rolul de prezentatoare a emisiunii “Povestiri de noapte”, pe care o va prezenta alături de Cabral, şi îşi doreşte ca totul să fie perfect.

irina fodor povestiri de noaptea

Irina îşi împarte timpul între cursuri de dicţie, filmări, înnoirea garderobei şi ajunge acasă foarte târziu pentru că alege să rămână în platou, în timpul emisiunii “Povestiri de noapte” să exerseze, stă în spatele camerelor să studieze cu atenţie, să înveţe cât mai multe lucruri interesante de la Cabral.

“Am început lecţiile de dicţie, mă duc de 3-4 ori pe săptămâna şi îmi petrec aproape jumătate de zi făcând exerciţii care pe cât sunt de amuzante, pe atât sunt de complicate. Ca de exemplu: Un cocostârc s-a dus la descocostârcārie, unde se descocostârcāreau și alti cocostârci nedescocostârcāriti, ca să se descocostârcārească de cocostârcāria lui. Exersez vorbitul în şoaptă şi pe cel ca ursul ca să învăţ să îmi controlez tonalitatea vocii, chiar şi când mă entuziasmez şi sunt gata să o iau pe arătura ca un clopoţel”, povesteşte Irina Fodor pe pagina ei oficială de Facebook.

Viitoarea prezentatoare a emisiunii “Povestiri de noapte” îşi face temele acasă, motiv mare de distracţie pentru fetiţa ei de aproape trei ani: “Citesc singură acasă editorialele de la Povestiri de noapte în faţa oglinzii, iar Diana mă tot întreabă: Mami, tu cu cine vorbeşti? Aşa vorbeşti tu singurică?”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here