Irina Rimeş, revelaţia anului 2016 în industria muzicală românească

Iniţial s-a făcut cunoscută în Republica Moldova, datorită show-ului „Fabrica de staruri“, iar apoi, odată ajunsă în Bucureşti, a fost remarcată de producătorii români şi a semnat cu casa de discuri Quantum Music. Din acel moment, nu a mai fost decât un pas până la succes. Este vorba de Irina Rimeş, care a debutat cu single-ul „Visele“, care a cucerit topurile muzicale, devenind piesa verii, cu peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube.

irina-rimes-revelatie-2016

Cântăreaţă şi compozitoare, Irina Rimeş a scris versuri pentru numeroşi artişti, printre care se numără Inna şi Raluka. Cea din urmă i-a devenit chiar prietenă, crezând în talentul ei şi simţind că va fi vocea anului 2016.

Artista şi-a continuat drumul în lumea muzicii prin colaborarea cu DJ Sava pentru piesa „I loved you“, care a avut şi ea peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube.

„Iubiri secrete“, cel mai recent proiect al Irinei Rimeş, este o trilogie plină de emoţie, care fascinează şi ajunge la fiecare dintre noi. Povestea despre iubirile secrete care o inspiră pe artistă este trăită în fiecare vers. Astfel, Irina Rimeş devine primul artist din România care a lansat o trilogie muzicală: „Iubirea noastră mută“, „Da’ ce tu“ şi „Haina ta“.

Pentru 2017, Irina Rimeş pregăteşte un album nou, cu piese în stilul „Visele“, dar şi melodii pline de emoţie ca în trilogia „Iubiri secrete“. Va fi un album foarte personal, inspirat din poveştile şi experienţele ei de viaţă.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here