Irina Rimeş, schimbare impresionantă de look

Şi-a cucerit fanii din România cu sensibilitatea şi muzica ei, iar acum Irina Rimeş mai surprinde încă o dată. Artista întâmpină primăvara cu o schimbare impresionantă de look.

Irina Rimes

În videoclipul noului ei single, „Ce s-a întâmplat cu noi”, Irina este brunetă şi are breton. „Sunt într-o continuă schimbare, transformare şi reinventare. Când eram mică plângeam că vreau să îmi tai părul şi mama nu voia. La insistenţele mele, mama mi-a făcut o coadă pe care, însă, mi-a tăiat-o când făceam baie. Nici acum nu m-a crezut când a văzut noua tunsoare, mama a crezut că este perucă! Sunt foarte încântată de rezultatul final şi încerc să mă privesc din altă perspectivă!” a declarat Irina Rimeş. De noul look s-a ocupat hairstilistul Alex Ifimov, care a decis ce tunsoare şi ce culoare o vor avantaja pe artistă.

„Ce s-a întâmplat cu noi” este o baladă sinceră de iubire ce ilustrează trăirile interioare şi tumultul din sufletul îndrăgostiţilor. Piesa este inspirată din viaţa artistei, din experienţa ei personală, din iubirea pe care o trăieşte şi va fi lansată în curând. Mai mult de atât, noul single va fi pe noul album, ce urmează să apară în această primăvară.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here