Iris se gândește la un concert aniversar de 40 de ani pe Arena Națională

Cristi Minculescu și Nelu Dumitrescu au fost joi, 24 aprilie, invitații lui Cristian Hrubaru la Rock Fm, unde au vorbit despre recenta reîntregire a Iris. Artiștii, care se gândesc să organizeze un concert aniversar de 40 de ani pe Arena Națională, le-au mulțumit din inimă fanilor la presiunea cărora au reluat proiectul muzical comun.

Iris ROCK FM„S-a întâmplat, nu e de ajuns? Unele lucruri e mai bine să rămână neexplicate. Eu, de când sunt unde știți toți că sunt, chiar dacă aș fi vrut să șterg niște chestii, tot n-aș fi putut, pentru că am numai 30 de ani la Iris”, a explicat Minculescu în direct la Rock FM, atunci când Cristi Hrubaru l-a rugat să dezvăluie detaliile reunirii.

„Am zis de atâtea ori că Nelu și ceilalți doi membri fondatori au meritul incontestabil de a duce trupa până la Polivalenta aia dinainte de a pleca Nuțu în armată, când s-au lansat practic în fața a aproape 8000 de oameni”, a mai spus solistul vocal. Minculescu a afirmat că prioritatea o reprezintă colaborarea cu Iris, reîncepută la presiunea fanilor.

„Vom fi până la urmă Iris, de asta ne-am adunat, nu să ne jucăm” a susținut și Nelu Dumitrescu. „Rafael și-a ales drumul lui în viață”, a confirmat acesta, neexcluzând o eventuală colaborare cu acesta.

Aflat într-o dispoziție foarte bună, Minculescu le-a dezvăluit ascultătorilor Rock FM și câteva detalii inedite din cariera sa, cum ar fi porecla primită în urmă cu mulți ani. „Gâți-de-aur. Așa mi-a zis George Alexandru, actor, prin 87”, a spus el.

Cristi Minculescu a vorbit și despre posibilitatea organizării unui super-concert aniversar de 40 de ani al Iris pe Arena Națională. „Dacă o anunțăm de acuma, o să o facem peste doi ani. Anunț și eu retragerea și atunci o să fie plin. Și pe urmă mă retrag în fiecare an”, a glumit invitatul.

Invitații le-au transmis câte un mesaj fanilor. „Mă bucur că trupa Iris va merge mai departe, mă bucur că suntem din nou în formulă completă. Să aibă încredere în noi, că nu -i vom dezamăgi și vom lupta pentru rockul românesc”, a spus Dumitrescu.

„Eu le mulțumesc mult. Practic, datorită lor sunt lângă Valter, lângă Boro, lângă Nelu”, a spus și Minculescu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here