luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIIris, Vama, Byron şi Cuibul, concerte în cluburile bucureștene

Iris, Vama, Byron şi Cuibul, concerte în cluburile bucureștene

Ultima săptămâna a lunii martie aduce o serie de evenimente în premieră pentru scena bucureşteană. byron şi Cuibul din Republica Moldova (trupa producătorului din Zdob şi Zdub, Igor) vor cânta în premieră acustic pe scena din Colectiv, iar Vama va deschide sezonul de concerte de primăvară în cea mai fresh locaţie de evenimente din Centrul Istoric, Re:public, brasserie & bierhalle. Ambele concerte au loc simultan vineri, 28 martie!

trupa Vama concert

Cei de la byron au lansat, la sfârşitul lunii februarie, cel de-al cincilea album, „€œMelancolic”, ce cuprinde muzica serialului original HBO „Rămâi cu mine”. În concertul de pe 28 martie, cei de la byron vor cântă atât piese de pe acest nou material, cât şi piese mai vechi, toate urmând a fi reinterpretate în variante acustice.

După ce au întâmpinat primăvară cântând la Moscova în deschidere pentru Morcheeba, cei de la Cuibul vin la Bucureşti alături de byron pentru un concert acustic! Cuibul este o formaţie din Chişinău înfiinţată de către muzicianul Igor Dinga (producător muzical pentru Zdob şi Zdub) şi activă încă din 1991. După șase albume, urmează o perioadă de pauză şi apoi o revenire în 2010 cu un nou material muzical. Anul 2013 găseşte formaţia stabilindu-se într-o nouă formulă alături de vocalista Lidia Scarlat. Împreună cu Lidia, Cuibul a înregistrat un nou album ce va apărea în curând pe piaţă.

Un concert Vama este o experienţă unică. Trupa şi-a obişnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirilă, trăieşte, vibrează, iubeşte.

Cu o capacitate de peste 800 de persoane, Re:public va găzdui în curând o serie de evenimente speciale marca BestMusic Live Concerts.

Bilete pentru ambele concerte găsiţi pe iabilet.ro, la preţul de 30 de lei, pentru byron şi Cuibul, respectiv 50 de lei, pentru concertul Vama.

Tot în ultima săptămână din martie va avea loc și un concert Iris, legenda rockului românesc, la Hard Rock Cafe. Evenimentul are loc joi, 27 martie 2014, începând cu ora 21.00, iar pentru cei care nu vor mai prinde bilete, concertul Iris din Hard Rock Cafe va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung prin aplicaţia Seenow.

Bileţele pentru concertul Iris din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe iabilet.ro şi pe metalhead.ro, dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului, la intrare. Acestea costă 40 de lei, cu loc la masă, şi 50 de lei, VIP cu loc la masă în faţa scenei (numărul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.